dimecres, 21 de novembre del 2007

Article Gimnàstica Artística Femenina

GRAN INICI DE TEMPORADA DE LES GIMNASTES DEL G.G.LLENAS

El passat 10 de novembre es va celebrar a Vilanova i la Geltrú el Trofeu per Aparells de Gimnàstica Artística Femenina on van participar 9 gimnastes del Club Gimnàs Llenas.
A la categoria Aleví, Leyre Garcia va demostrar la important millora del seu nivell des de la temporada passada. A barra d’equilibris va aconseguir la medalla d’or amb 11,150 punts, després de realitzar un exercici gairebé perfecte. Aquesta gimnasta també va destacar a l’exercici de terra que li va merèixer la 4º posició a tan sols 3 dècimes del podi. D’altra banda, Paola Garcia va demostrar el seu gran talent realitzant una competició magnífica. Amb la seva gran actuació va aconseguir l’or a salt de potro, a barra d’equilibris i a paral·leles amb 12,200, 11,150 i 11,800 punts respectivament. Però això no va ser tot. A part dels tres ors també va guanyar el bronze a terra, tot i patir una caiguda duran l’execució de l’exercici.
A la categoria d’Infantil II Berta Mas va competir per primera vegada en el nivell de tecnificació. Als exercicis de salt i barra d’equilibris de Mas foren força regulars, però s’ha de tenir en compte que el canvi de nivell ha suposat un gran augment en la dificultat.
A la categoria de Júnior II la gimnasta Mireia Clivillé només va poder fer dos aparells degut a una lesió. Tot i així va destacar en l’exercici de barra amb el que va obtenir 11,550 punts i es va quedar a tan sols mig punt del bronze. Elena López, per la seva part, va realitzar una competició força regular, destacant, també, a barra d’equilibris on va realitzar alguns elements nous de gran dificultat. D’altra banda, Marina Rion va aconseguir la medalla de plata a paral·leles amb 10,050 punts després de realitzar un gran exercici i a terra gairebé aconsegueix pujar a podi quedant a, tan sols, mitja dècima d’aconseguir-ho. Competint a la mateixa categoria, Mar Garcia va pujar al 3er esglaó del podi gràcies als 11,800 punts que va guanyar desprès de l’execució d’un molt bon exercici de terra.
A la categoria Sènior II les dues gimnastes del C.G. Llenas Queralt Serra i Maria Traveria van fer un molt bon paper. La Queralt va obtenir la medalla d’or a salt de potro amb 13,100 punts i la d’or a paral·leles realitzant uns molt bons exercicis. D’altra banda, la Maria va obtenir la medalla de bronze a salt i dues de plata una a paral·leles i l’altra a terra, on va destacar amb un magnífic exercici a nivell tècnic.
Queda patent que les gimnastes del Club Gimnàs Llenas han iniciat la temporada amb molt bon peu i amb uns resultats extraordinaris. Gràcies als resultats obtingut les gimnastes han pogut demostrar l’alt nivell tècnic i artístic que tenen fruit d’un treball constant i dels esforços realitzats durant cadascun dels entrenaments. Cal felicitar-les!