dimecres, 21 de novembre del 2007

Article Gimnàstica Artística Fmenina


PRIMER TROFEU DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA “CIUTAT DE VILANOVA I LA GELTRÚ”
El passat 11 de novembre es va celebrar el I Trofeu de Gimnàstica Artística Femenina “ Ciutat de Vilanova i la Geltrú”, on van participar tres gimnastes del Club Gimnàs Llenas a la categoria d’Iniciació II.
Helena López, debutant en aquesta categoria, va fer una bona actuació, destacant a l’exercici de paral·leles amb el que va obtenir una bona puntuació.
D’altra banda, Laura Muñoz va ser molt regular durant tota la competició, però va destacar a paral·leles on va obtenir la millor nota de la competició en aquest aparell després de fer un brillant exercici.
Gemma Obón, per la seva part, després de realitzar una molt bona actuació a tots 4 aparells destacant als exercicis de salt de poltre i barra d’equilibris, que van ser els millors de la competició. No obstant això, es va quedar a tan sols tres dècimes del podi a la classificació general quedant, finalment, en 4ª posició.
En conclusió, tot l’equip va demostrar el treball realitzat durant els entrenaments al C.G.Llenas obtenint uns molt bons resultats tot i estar a principi de temporada i ser el primer any en que aquestes tres gimnastes participen en aquesta categoria.