dimarts, 28 d’agost del 2007

Article Gimnàstica Artística Masculina

BONA ACTUACIÓ DEL C.G.LLENAS AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE G.A.M. A MADRID
Al mes de juliol es va celebrar al Pavelló d'Esports de Las Rozas (Madrid) el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística Masculina, on el Club Gimnàs Llenas va deixar constància del bon moment pel que està passant la gimnàstica masculina a raó de les actuacions que van realitzar els joves gimnastes del Club.
A nivell I, Lluís Bassa, Misha Farrés i Josep Morlans es van classificar en 17ª, 20ª i 33ª posició, respectivament d'un total de 62 participants. El millor aparell per a Farrés va ser a salt, on va quedar en 13ª posició, mentre que Bassa va debutar a nivell nacional igualant la posició a paral·leles. El també debutant Morlans va realitzar una competició molt regular.
A nivell II, l'equip format per Vania Farrés, Hernàn Gómez, Pol Miró Miquel Domènech i Ferran Otero es va proclamar campió d'Espanya, revalidant el títol obtingut en competicions anteriors.
A nivell individual, Farrés va ser el que més va destacar al guanyar la medalla d'or a cavall amb arcs. Però aixó no fou tot, ja que el jove gimnasta va penjar-se la medala de plata a paral·leles i es va quedar a tan sols 3,5 décimes de la 3ª posició a anelles. Els seus companys Gómez, Miró, Otero i Domènech van estar a l'alçada de les circumstàncies realitzant unes actuacions molt regulars.