dimarts, 28 d’agost del 2007

Article Gimnàstica Artística Femenina


EL C.G.LLENAS ACONSEGUÍ BONS RESULTATS A PALMA DE MALLORCA

Les representants del c.G.Llenas van realitzar una excel·lent actuació al Campionat d'Espanya individual de Gimnàstica Artística Femenina que es va celebrar al mes de juliol a Palma de Mallorca.
A júnior-II, Mar García va fer una competició molt regular destacant a l'exercici de paral·leles amb el que va quedar 8ª a només 3 décimes del podi. Elena Lopez, per una altra banda, també va brillar a paral·leles, mentre Marina Rion aconseguí la 7ª posició a salt de potro. Per la seva part, Mireia Clivillé, tot i estar lesionada, va competir als quatre aparells demostrant un molt bon nivell. A categoria sénior-II, Roser Pladevall va executar a salt de potro un "tsukahara" agrupat molt correcte que li va costar 11,00 punts, mentre Maria Traveria va fer un magnífic exercici a paralel·les demostrant una gran qualitat técnica.
La actuació més notable la va protagonitzar Queralt Serra, qui va pujar al prumer esglaó del podi després de realitzar un salt de potro espectacular, amb el que va obtenir 12,800 punts i l'or. La segona medalla del C.G.LL. la va guanyar l'aleví Paola García, que va demostrar el seu talent amb un exercici de terra gairebé perfecte amb el que quedà en segona posició, guanyant la plata. La seva germana Leyre també va demostrar la seva progressió, destacant en l'exercici de paral·leles.