dimarts, 28 d’agost del 2007

Classe Oberta 2007

EL PAVELLÓ ES VESTEIX DE FESTA PEL 40º ANIVERSARI DEL CLUB GIMNAS LLENAS

En sessió de tarda, es va donar pas a la “CLASSE OBERTA” d’enguany, en la que hi van participar quasi tots els petits grans esportistes del Club i, en algunes activitats, els adults.
La moguda va començar a les 17.30h. amb els nens més petits que van fer un escalfament i una petita mostra d’habilitats bàsiques en una pista de terra que va ser la delícia dels espectadors. Tot seguit es van incorporar totes les nenes i la resta dels nois, tots treballant paral·lelament a les 5 pistes o aparells alhora. D’aquesta manera es van anar fent rotacions de forma que tots els participants, femenins i masculins, van passa per tots els aparells, que es van muntar per aquesta festa al Palau. Les gimnastes van donar una nota de color amb les seves coreografies molt amenes i barrejades amb acrobàcies.
Les Arts marcials que es practiquen al Club que són Judo, Karate i Aikido van tenir el seu torn intercalat entre les rotacions dels gimnastes, que van cedir la pista exclusivament per poder gaudir de les tècniques i de les Kates que es van realitzar a cada una de les disciplines abans esmentades. Una a una i per separat va arribar al públic assistent per la seva força i plasticitat, cadascuna per ella mateixa amb la seva pròpia essència.
També hi va tenir el seu espai l’Esgrima, que va fer una demostració dels diferents elements tècnics i tàctics d’aquest esport, que els tiradors coneixen a la perfecció, com ara els tocats, les parades- respostes, treball que els alumnes practiquen habitualment al dia a dia en les classes, i finalment una demostració d’ assalts, que es la part mes vistosa d’aquest esport..
Com a final, les nenes més grans van fer una coreografia molt treballada i ben lograda que va ser seguida per una altra que va tenir com a protagonistes a les entrenadores de G.A.F., en la que van lluir d’allò més.
A la Cloenda van participar-hi tots els alumnes de les diferents activitats, que van fer un petit muntatge en el que van formar amb els cossos un 40, en commemoració al 40è Aniversari del Club Gimnàs Llenas, que va ser molt espectacular.
En resum, una jornada molt festiva i complerta per aquesta entitat que fa 40 anys va ser la pionera a Sabadell i que any rere any renova la seva força i energia per continuar endavant formant esportistes i persones per mitjà de l’esport.