divendres, 20 de juliol del 2007

Esgrima


ESGRIMA

L'esgrima és un combat entre dos tiradors que consisteix a vèncer el contrincant a través d'un nombre de tocats. És, per tant, un esport competitiu, tot i que es pot practicar amb una vessant lúdica, en què la preparació física, l'agilitat i la tècnica són fonamentals, ja que no s'ha d'oblidar que el gran objectiu de l'esgrima és tocar i no ser tocat.
Al Club Gimnàs Llenas oferim l'especialitat de floret femení i masculí, i tres grups d'entrenament: infantil, juvenil i adults, cadascun d'ells amb les seves pròpies característiques.
El floret és l'arma d'estocada que s'utilitza a les sessions d'esgrima juvenil i d'adults, ja que a les infantils s'inicien als nens mitjançant el sabrescuma.
Aquest esport és molt complert on es treballen des de la coordinació general fins a l'específica, passant per la velocitat de reacció, la resistència, la força, la flexibilitat i moltes altres més capacitats físiques. és també un esport que ajuda en el desenvolupament intel·lectual ja que precisa d'una gran capacitat d'atenció i d'antelació als esdeveniments. És per això un excel·lent esport per a nens, ja que els ajuda en el seu desenvolupament motriu i mental.
L'esgrima va dirigida a totes aquelles persones que desitgin practicar un esport diferent, interessant i complert, sense distinció de sexe ni de nivell de condició física.